↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Gone(2012)

Kur motra e saj zhduket, Jill është e bindur se vrasësi serial që e rrëmbeu dy vjet më parë është kthyer, dhe ajo vendos për herë të përballet me rrëmbyesin e saj…
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo