↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Kuzey & Guney (pjesa 1) shqip

Like po te pelqeu!!!


Kuzei Günei eshte historia e dy vellezerve Kuzei dhe Gunei. Kuzei (do te thote veri ne Turqisht) eshte i guximshem por i nxituar, rebel, ka veshtiresi te kontrolloje zemerimin e tij, nuk e toleron padrejtesine, i padurueshem dhe le grushtat te flasin per te. Guney (do te thote jug ne Turqisht) eshte e kunderta e Kuzeit. Ai eshte i qete, i durueshem, nuk vepron pa menduar, ne pergjithesi nje njeri punetor. E vetmja gje qe keta te dy kane te perbashket eshte dashuria e tyre per Cemren.
11111
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo