↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Safe(2012)

Mei, një vajzë 12 vjeçare kujtesa e së cilës mban një kod të paçmuar numerik, e gjen veten të ndjekur nga triadat kineze, mafia ruse, dhe policët e korruptuar korruptuar të Nju Jorkut. Ardhja në ndihmë të saj i një ish-luftëtair kafazesh, jeta e të cilit u shkatërrua nga gangsterët…
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo