↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Colombus Circle (2012)

         
Kliko banerin me poshte qe filmi te hapet me shpejt. Një trashëgimtare që është mbyllur brenda ndërtesës së saj në apartament për gati dy dekada është e detyruar të përballet me frikën e saj pasi një nga fqinjët e saj është vrarë dhe një detektiv vjen për të filluar hetimin.

Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo