↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Truth or DiePasi ju premtuan se do të kalonin një natë të paharrueshme duke festuar, disa djem Britanik dhe vajza vendosin që të shkojnë në nje kasolle për ta kaluar fundjavën. Ata takojne një person që dëshiron të hakmerret ndaj tyre për shkak të vdekjes e vëllait të tij.
IMDb 5.5/10Trailer: Youtube
Shikoje nga: PutLocker | SockShare | Celulari / iPad | VidBull | Novamov
Shkarkoje nga: Uploadic | Movreel
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo