↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

The Dark Knight Rises(2012)

Cilësia e filmit: Mesatare Kane kaluar 8 vjet qekur Batman u zhduk ne nate duke u kthyer ne ate cast nga hero ne nje te arratisur. Duke marre persiper fajin per vdekjen e D.A. Harvey Dent kaloresi I Nates ka sakrifikuar cdo gje per ate qe ai dhe komisioneri Gordon
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo