↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Thor ( 2011 )

Luftetari i fuqishem por arrogant Thor eshte hedhur jashte nga vendi fantastik i quajtur Asgard dhe eshte derguar te jetoje mes njerezve ne Toke, ku behet edhe mbrojtesi me i mire i saj.
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo