↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

The Dictator ( 2012 )

Historia heroike e një diktatori i cili rrezikon jetën e tij për të siguruar që demokracia në vendin e tij nuk do të vijë kurrë. Në atë vend që ai me aq dashuri e ka shtypur. Regjia: Larry Charles Skenari: Sacha Baron Cohen, Alec Berg Aktorë: Sacha Baron Cohen, Anna Faris dhe Ben Kingsley
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo