↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

The Godfather: Part II ( 1974 ) Ekskluzivish per Matild Shehun

Jeta e hershme dhe karriera e Vito Corleone në 1920 Nju Jork është portretizuar ndërsa biri i tij, Michael, zgjeron dhe forcon pushtetin e tij mbi sindikatë që shtrihet nga Lake Tahoe, Nevada para-revolucionit 1958 në Kubë.
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo