↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

The Pirates!Band of Misfits(2102)

Kapiteni i Piratëve vendos të bëj një mision për të mposhtur rivalët e tij Zi Bellamy dhe Cutlass Liz të cilët janë piratët më të mirë të vitit.Ky kërkim e çon kapitenin dhe ekuipazhin e tij nga brigjet e ishullit të gjakut deri në rrugët e errëta të Londrës viktoriane. Vlërësimi i filmit sipas IMDB: 6.8 nga 10
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo