↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Wanderlust

             Të tronditur nga papunësia e papritur, një çift e lë Manhatanin si alternativë për të jetuar, dhe në fund të fundit vendosin të eksperimentojnë jetesën duke jetuar në një komunë rurale ku nuk ka rregullat por vetëm dashuri.
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo