↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Chained (2012) HD

Chained (2012) on IMDb Bob, eshte nje taksist vrases i cili ndjek prene e tij ne rruget e qytetit bashke me te perkedhelurin e tij Tim, i cili duhet te beje nje zgjedhje mes jetes dhe vdekjes .
Le nje koment
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo