↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

End of atch (2012) HD

Brajan Tejlor (Jake Gyllenhaal) dhe Majk Zavala (Michael Peña), dy police te rinj por shume te sprovuar, futen nen shenjestren e kontrbandave te droges kur gjate nje kontrolli te zakonshem sekuestroje nje shume parash dhe disa arme qe u perkisnin. Filmi eshte i xhiruar teresisht me kamer dore dhe ne llogjiken ‘found footage’, domethene tip dokumentari.
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo