↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

The Hobbit: An Unexpected Journey

Bilbo Bagings (Martin Freeman) është një djalosh i ri Hobit, të cilit i kërkohet të braktisë shtëpinë e tij dhe të jetojë aventurën më të madhe të jetës së tij. Duke kërkuar për dikë të besuar, magjistri Gandalf (Ian McKellen) i beson Bilbos që ti shkojë pas, duke patur gjithashtu dhe 13 xhuxhë trima, të cilët i udhëheq luftëtari legjendar Thorin (Richard Armitage). Misioni i tyre është të rimarrin mbretërinë e humbur të Erebor, të cilin dragoi Smaug kishte rrëmbyer shumë vite më parë nga xhuxhat.
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo