↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

August Eigth

Historia është për një nënë të re që është e detyruar ta bëjë rrugën e saj e vetme dhe vë në rrezik jetën e saj rrugës për në Ckhinvali, aty ku gjendet djali i saj, të cilin ajo e kishte dërguar atje në prag të konfliktit.Filmi mund të ndahet në dy pjesë që alternohen me njëra tjetrën: dhe tregon konfliktin e Osetise se Jugut në sytë e një djali të ri dhe filmi transformohet në një histori të luftës fantastike me super-robotë, dhe e dyta tregon realitetin e situatës së luftës dhe udhëtimin e heroinës kryesore (nënës së tij).

Linke te tjere: PutLocker | SockShare | NovaMov | VideoWeed | FileBox

Ler nje Koment

Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo