↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Death Race 3 HD

http://fiksohu.com/wp-content/themes/life/images/vputlocker.pnghttp://fiksohu.com/wp-content/themes/life/images/vnosvideo.pngPolici i dënuar Carl Licus i njohur si Frankestain është një shofer i famshëm i cili vuan dënimin në një burg brutal, në të cilin garat për jetë a vdekje transmetohen në televizion. Pas 4 fitoreve radhazi ai duhet të fitojë edhe garën e 5 për të qënë i lirë, por në fillim gjërat nuk shkojnë edhe aq mirë për Frankestain dhe grupin e tij

Polici i dënuar Carl Licus i njohur si Frankestain është një shofer i famshëm i cili vuan dënimin në një burg brutal, në të cilin garat për jetë a vdekje transmetohen në televizion. Pas 4 fitoreve radhazi ai duhet të fitojë edhe garën e 5 për të qënë i lirë, por në fillim gjërat nuk shkojnë edhe aq mirë për Frankestain dhe grupin e tij

 Shiko Trailer 
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo