↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Frank Robot

Për ta parë filmin klikoClose ad and Watch as Free User” dhe pastaj “Start Video Now”.

Vendosur në të ardhmen e afërt, një ish-hajdut bizhuterish merr një dhuratë nga i biri. Një robot i programuar të kujdeset për të. Por shumë shpejt të dy do provojnë veten si një skuadër hajdutësh.

Vlerësimi i filmit sipas IMDb 7.2/10


Shikoje nga: PutLocker | SockShare | VidBull | NovaMov | VideoWeed | FileBox
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo