↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Hit and Run

Mary Murdock, një gjimnaziste, mendon se ka goditur dhe vrarë njëmace me makinën e saj të makinës ndërkohë që ishte dehur në një parti.Ajo është e tronditur përtej fjalëve, kur ajo e merr në shtëpi dhe zbulon trupin gati të vdekur të një njeriu mbi parakolpin e makinës .E tmerruar dhe e paarsyeshme , Maria është përballur me një seri të vendimeve që përcaktojnë fatin e saj.

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | VidBull | NovaMov
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo