↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Skyfall-HD

Misioni i fundit i Bond ne Turqi nuk ka perfundimin e pritur, dhe disa nga agjentet sekrete do te ekspozohen publikisht. Zyrat e MI6 do te goditen me bombe dhe i gjithe Sherbimi sekret Britanik do te tronditet, vlerat e M do te vihen ne dyshim nga presidenti i ri i saj. Ne kete kohe Xhejms Bond kthehet per te ndjekur nje nga ish agjentet me te stervitur te sherbimit sekret i cili ka vene ne plan hakmarrjen e tij ndaj M….
VlerĂ«simi i filmit sipas IMDb 7.9/10
Shikoje nga: PutLocker | SockShare | VidBull | NovaMov

Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo