↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

The Godfather 3

Duke u përpjekur për të legjitimuar marrëdhëniet e tij të biznesit në 1979 Nju Jork dhe Itali, don Michael Corleone kërkon falje për mëkatet e tij, duke marrë një aleate te ri nën krahun e tij.
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo