↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

B13 Ultimatum


Damien dhe Leito kthehen ne Lagjen 13 në një mision për të sjellë paqe në sektorin e trazuar që është e kontrolluar nga bosët e pesë bandave të ndryshme, para se shërbimet sekrete të qytetit të marrin masa drastike për të zgjidhur problemin
Shiko: Veevr | Putlocker

Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo