↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

This is 40-HD

Pete dhe Debbie të dy janë duke mbushur të 40-tat , fëmijët e tyre urrejnë njëri-tjetrin dhe të dy bizneset po dështojnë. Ata janë në prag të humbjes së shtëpisë së tyre dhe gjithashtu lidhja e tyre është në prag të shkatërrimit

Trailer: Youtube
Vlerësimi i filmit sipas iMDB: 6.2/10

Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo