↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Playback II ( 2012 )

Nje polic heton mbi ceshtjen e nje adoleshentje te humbur, ai zbulon nje sekret te "erret" qe ka shperthyer ne qytetin e tij, dhe nje shpirt te keq i cili nuk do te ndalet derisa te gjej trashigimtarin e tij.
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo