↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Kung Fu Panda 2

Grupi i ri i Kung Fusë dhe legjendat e vjetra bashkohen se bashku që ta mundin një armik të vjetër që ishte Zoti Shen , i cili krijoi një armë dhe donte ta shtiente në dorë gjith kinën dhe botën , pasi që ai i kishte mbytur prindërit Po-së ai iu hakmirret.
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo