↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

The Tournament

Çdo shtatë vjet, në një qytet të zakonshëm zhvillohet Turneu. Një betejë mbretërore ndërmjet 30 kriminelëve më të mëdhenj në botë. Vetëm një do të mbijetojë nga ata dhe ai do jetë fituesi i 10 milion dollarëve dhe i titullit Kampion Bote. Turneu mundësohet nga disa miliardierë me shije të sëmura të cilët e ndjekin këtë betejë vdekje drejtpërsëdrejti në një sistem përgjimi i përbërë nga kamerat…
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo