↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Ice Age 4

Manny, Diego dhe Sid nisën me një tjetër aventurë pasi kontinenti i tyre është vendosur në mëshirë të fatit. Duke përdorur një ajsberg si një anije, ata ndeshen me krijesa të detit dhe Pirates betejë si ata të eksploruar një botë të re.
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo