↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Urban Explorer

Në ankth për të eksploruar botën misterioze të fshehur nën metropolin Gjerman, Berlin, një grup ndërkombëtar prej katër kërkuesish urbanë ftojnë një udhëzues vendas, Krisin, i cili i çon ata në labirintet e tuneleve dhe fortifikimeve nëntokësore nën qytetin e Berlinit. Kur udhëzuesi i tyre pëson një rënie të keqe, dy nga vajzat në grup shkojnë jashtë për të kërkuar ndihmë, ndërsa Denisi, qëndron prapa. Armin, një ish roje kufiri i Gjermanisë Lindore shfaqet papritmas nga hiçi. Nga dëshpërimi i dukshëm, Denisi lejon Armin t’i çojë ata dhe udhëzuesin e tyre pa ndjenja në një vend të sigurt dhe pikërisht në këtë moment Denisi kupton se ai ka bërë gabimin më të madh të jetës së tij!
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo