↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Pirates if the Caribbean : On Stranger Tides

Jack Sparrow dhe Barbarosa ne nje kerkim per te gjetur burimin e rinise te perjetshme.Telashet fillojne kur zbulojne se Mjeker Ziu dhe Vajza e tij(ish e dashura Jack)gjithashtu po kerkojne “Fontanen e Rinise
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo