↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Brave (2012)

Shikoje nga: PutLocker | NovaMov | NosVideo |

Shkarkoje nga: Uploadic | NosUpload

E vendosur për të krijuar rrugën e saj në jetë, Princesha Merida sfidon një zakon që sjell kaos në mbretërinë e saj. Për të siguruar një dëshirë, Merida duhet të mbështetet në trimërinë dhe aftësitë e saj me hark për të ndrequr nje mallkim.
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo