↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Wrong Turn 5 (2012)

Shikoje nga: Putlocker| NovaMov | NosVideo
Gjate festes se Hallouinit ne nje qyeteze të vogel te Virxhinias Perendimore, me qindra rinj dhe te reja te maskuar mblidhen ne nje shfaqje ku degjojne muzike, pijne. Por nje familje malokesh te shperfytyruar ( pas çiftezimit vazhdueshem te te afermeve te tyre) dhe kanibale do te shkaterrojne.
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo