↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

2012

Një aventurë epike për një kataklizëm global që sjell një fund të botës dhe tregon për luftën heroike të mbijetuarit. Vlersimi i Filmit 2012 (2009) on IMDb
Kliko ne reklamen me poshte qe filmi te hapet me shpejt:
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo