↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Sinister (2012)

Elisoni, është një shkrimtar që bazohet në krime të vërteta, ai e transferon familjen e tij në një shtëpi ku banorët e saj janë vrarë mizorisht. Në kohën që do të fillojë romanin e tij të ri, ai zbulon në papafingon e shtëpisë një kuti me xhirime të vjetra të cilat tregojnë mbi isa vrasje të kryera… Por me këtë veprim ai vë në rrezik dhe familjen e tij. Sinister (2012) on IMDb
Kliko ketu te hapet filmi me shpejt
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo