↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Contraband (2012)

Kris Farandei, një ish trafikant punon si instalues alarmi, por ka dhe probleme serioze ekonomike. Kur Adi, kunati i tij humb mallin në një trafikim që po kryente dhe i duhet që të paguajë 700.000 dollarë ose përndryshe do i ketë punët keq, Kris detyrohet tu kthehet punëve të jashtëligjshme. Ata shkojnë në Panama me një anije tregtare për të sjellë para të fallsifikuara që të siguronin paratë që Adi ka borgj, por gjithçka nuk shkon ashtu si e kishin menduar në fillim.
Shikoje nga: PutLocker | SockShare | VidBull | NovaMov | VideoWeed | NosVideo

Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo