↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Deadfall (2012)

Pas një grabitje të dështuar në një kazino pranë kufirit të akullt me Kanadanë, një Adisoni me motrën e tij Laisa (Eric Bana – Olivia Wilde) detyrohen të ndahen dhe të mundohen të kalojnë kufirin duke ndjekur secili një rrugë të ndryshme nëpër dëborë, duke patur lënë mbrapa një të vdekur dhe një makinë të shkatërruar. Ditën e Falenderimeve Adisoni do të takojë motrën e tij në një fermë dhe çështja do të ngatërrohet akoma më shumë. Kliko BANERIN me poshte qe filmi te hapet me shpejt
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo