↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Maximum Conviction (2012)

Kur ish-agjenti operativ Tom Steele (Steven Sigal) dhe partneri i tij (Steve Austin) caktohen për të mbyllur një burg të vjetër, atyre u duhet të mbikqyrin mbërritjen e dy femrave misterioze të burgosura.
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo