↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Beasts of the Southern Wild 2012 (HD)

Bathtubë është një ishull fantastik në brigjet e Luzianas në të cilin jetojnë një shoqëri ndoshta e izoluar njerëzish. Atje foshnjet nuk kanë karroca, festat nuk vijnë një herë në vit dhe banorët e atjeshëm jetojnë të ndarë nga bota, duke patur kontakt të përditshëm natyrën. Gjashtëvjeçarja Hushpuppy jeton në kasollen e saj, pranë kasolles së babait të sai Wink. Kur ai do të sëmuret nga një sëmundje misterioze dhe një shtërngatë tropikale do të përmbysë ishullin, Hushpuppy duke u munduar tu japë një shpjegim ngjarjeve të fundit, ndërton me fantazinë e sajë një botë paralele…
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo