↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Life of Pi

Një djalë i ri i cili i mbijeton një fatkeqësie në det përfundon në një udhëtim epik, aventurë dhe zbulimi. Gjatë udhëtimit, ai formon një lidhje të papritur me një tjetër të mbijetuar … një tigër të frikshëm Bengal.
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo