↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Watchmen

Ne vitin 1985 kur egzistonin superherojnte, vrasja e nje kolegu dergon detektivin rorschach ne nje investigim, dhe zbulon dicka qe mund te ndrryshoje perfundimisht rrjedhen e historise qe ne njohim.
Kliko per te pare filmin
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo