↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Upside Down

Adami dhe Eden kishin rënë në dashuri qëkur ishin adoleshentë, ata jetojnë në dy botë të ndryshme me tërheqje gravitacionale të kundërt. Dhjetë vjet pas ndarjes së detyruar, Adam rrezikon jetën e tij per tu rilidhur me dashurinë e jetës së tij.
Kliko per te pare filmin

Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo