↓ Like Us On Facebook ↓

Powered By Widget Craft

Fire With Fire (2012)

Shikoje nga: Putlocker| NovaMov | NosVideo
Pas nje dite te lodhshme pune, zjarrfiksi Jeremy Coleman (Josh Duhamel) e ka zakon qe te shkoje te pije dicka me miqte e tij. Nje mbremje teksa hyn ne dyqanin e pijeve behet deshmitar i vrasjes se zv.pronarit te dyqanit. Keshtu Jeremi bindet nga Mike Cella (Bruce Willis) per te identifikuar vrasesin rracist Hagan dhe behet pjese e programit te mbrojtjes se deshmitarve.
Member
Powered By: Rri Kot
Blogger Template by Clairvo